ADR opslag bij Transcargo

Veilige ADR opslag

ADR opslag bij Transcargo

Na het analyseren van de markt zijn wij tot de conclusie gekomen dat er behoefte is aan ADR opslag van gevaarlijke stoffen. In de verre omtrek is dit nog niet aanwezig. Wij zijn in juni 2014 gestart met de bouw van ons eigen ADR opslag waarin uw gevaarlijke stoffen veilig kunnen worden opgeslagen. Met dit warehouse zijn wij in staat om aan de wensen van onze klant tegemoet te komen. U kunt de foto’s van de bouw van ons gevaarlijke stoffen-warehouse bekijken in het album Nieuw warehouse.

Veilige ADR opslag

Deze speciale opslag mogelijkheid is de ideale faciliteit voor bedrijven die handelen in gevaarlijke (chemische) stoffen. Maar ook voor bedrijven die deze stoffen voor productiedoeleinden gebruiken en niet (meer) over de vereiste opslagcapaciteit beschikken hebben wij tal van mogelijkheden. Wij zorgen dat uw goederen veilig opgeslagen worden en nemen uw zorgen uit handen. Tevens kunnen wij de transporten van deze goederen vanaf onze locatie naar uw locatie verzorgen. Onze mensen zijn hiervoor opgeleid en in het bezit van een ADR certificaat.

Vanaf september 2014 kunt u gebruikmaken van onze capaciteiten betreffende het opslaan van gevaarlijke stoffen. Zoals u wellicht weet zijn er vele stoffen die onder deze wetgeving vallen. Wij bekijken graag samen met u welke opties er zijn. Onze mogelijkheden zijn divers, echter vloeistoffen die onder de ADR wetgeving vallen moeten wij uitsluiten.

Waarom Transcargo?

  • Familiebedrijf;
  • Platte organisatie;
  • Gecertificeerde processen en procedures vastgelegd in ISO-9001;
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Lean & Green award.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ADR opslag van gevaarlijke stoffen? Neem dan contact op met Jos Sturme, 0475 – 371214 of jsturme@transcargo.nl. Meer informatie over warehousing.

U kan ook contact met ons opnemen middels ons contactformulier.

* ADR is de afkorting van "Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route". ADR is de Franse titel van het Europees verdrag betreffende het internationaal vervoer van gevaarlijke goederen over de weg. 39 landen zijn toegetreden tot het verdrag, waaronder Nederland.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld Transport, warehousing, value added logitics of een van onze andere diensten.

Let op! Niet voor particulieren of studiedoeleinden. Deze aanvragen worden niet verder in behandeling genomen.

* verplichte velden
Privacy verklaring

  • gratis vrijblijvende offerte
  • binnen 1 uur antwoord
  • zeer groot wereldwijd netwerk
  • onafhankelijk

Laatste nieuws