Foto-impressie

Meer ruimte voor ADR opslag!

Een tijdje geleden hebben we onze warehousing eens goed onder de loep genomen. Het doel was om onze goederenopslag nóg beter aan te laten sluiten op de wensen van onze klanten. Het resultaat van onze analyse is dat er veel vraag is naar opslag van gevaarlijke stoffen (ADR). In in de verre omtrek is deze voorziening (nog) niet aanwezig. Het opslaan van gevaarlijke stoffen of ADR-goederen is daarmee een uitstekende aanvulling op onze dienstverlening.

Onlangs zijn we gestart met de bouw van een ADR-warehouse, waarin al uw gevaarlijke stoffen straks veilig kunnen worden opgeslagen. Wij verwachten dat u in september al gebruik kunt maken van de ADR-opslag.

Heeft u vragen over ADR-opslag of wilt u bericht ontvangen zodra we operationeel zijn? Neem dan contact op met Jos Sturme, u kunt hem bereiken op telefoonnummer 0475 – 371214 of stuur een mailtje naar jsturme@transcargo.nl.


Bijzonder transport! Texel - Italië

Verplaatsing laboratorium voor zeebodemonderzoek

Regelmatig krijgen wij verzoeken voor het regelen van bijzonder transport. In opdracht van het NIOZ (Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee) hebben wij inmiddels meerdere malen hun laboratorium voor zeebodemonderzoek naar diverse locaties in Europa verplaatst. Vanuit Texel, waar de hoofdbasis van het NIOZ gelegen is, verplaatsten wij het laboratorium al naar Zuid-italië, Noorwegen, Griekenland, Spanje en Finland. En natuurlijk ook weer terug naar Texel. Een heel bijzonder transport omdat we hier te maken hebben met zeer gevoelige high tech apparatuur. Bovendien gaat dit vervoer vaak onder tijdsdruk waardoor we werken met een dubbele bemanning om het afgesproken aankomsttijdstip te garanderen.

Een mooi voorbeeld van precisie- en maatwerk van onze kant!


Bijzonder transport! - Verhuizing complete pizzeria

Regelmatig krijgen wij verzoeken voor het regelen van bijzonder transport. Afgelopen zomer verhuisden wij een complete pizzeria vanuit Italië, de buurt van Rimini, naar Nederland, Weert om precies te zijn. Het betrof een compleet interieur van tafels, stoelen, wandbekleding, verlichting, buffetten tot en met de keukenapparatuur en de ovens. Wij hebben dit bijzondere transport georganiseerd met een van onze eigen rijders. Inmiddels is het gloednieuwe Italiaanse restaurant Confuso in Weert ingericht en geopend. Klik op de foto hiernaast voor een foto-impressie van dit transport.

Maar wij doen nog meer voor Confuso! Zo laat dit restaurant iedere vrijdag rechtstreeks vanuit Napels verse ingrediënten invliegen. Transcargo BV regelt vervolgens wekelijks het vervoer van vliegveld Bonn/Keulen naar Weert.

Een duidelijk staaltje maatwerk en meedenken met onze klanten! Een van de sterke kanten van Transcargo BV.


Transcargo in beeld

Klik op de foto hiernaast voor een fotoverslag van ons bedrijf. Door hier regelmatig nieuwe foto’s te plaatsen geven wij u graag een kijkje achter de schermen. U ziet onze verschillende transportdiensten maar ook  warehousing, op- en overslag en value added logistics duidelijk in beeld gebracht.


Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld Transport, warehousing, value added logitics of een van onze andere diensten.

Uw naam *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Postcode, plaats, land laadadres *
Postcode, plaats, land leveradres *
Informatie laadadres
Informatie leveradres
Modaliteit *
Beschrijving goederen
Offerte aanvragen Bel mij terug
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.