Pagina:1|2|3|...|15|

Wij zijn op zoek naar vaste charters en eigen rijders!

vrijdag 2 juni 2017

Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden is Transcargo op zoek naar vaste charters en eigen rijders met (groot)volume opleggers of volume combi's. Hoofdzakelijk voor groupage ritten vanaf Roermond (Limburg) naar Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Incidenteel ook Italië en Spanje.

Bel of mail Wim Ramaekers voor meer informatie.
Email: wramaekers@transcargo.nl 
Telefoonnummer: +31 475 37 12 15


Assemblage medewerk(st)er op oproepbasis

maandag 20 maart 2017

De werkzaamheden

  • Ompakken producten
  • Verwerken van inkomende goederen

Aantal uren in overleg

Geïnteresseerd? Stuur uw schriftelijke sollicitatie naar Transcargo B.V.,
t.a.v. de heer J. Sturme, Ada Byronweg 17, 6045 GM Roermond of
per e-mail jsturme@transcargo.nl. Kijk voor meer informatie op www.transcargo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 


Integratie van onze managementsystemen.

maandag 12 december 2016

In een vorige editie van onze nieuwsbrief hebben wij al kort de start van dit project aangekondigd. Inmiddels zijn we zo ver, dat op afzienbare termijn aan onze klanten de mogelijkheid aan kunnen bieden alle zendingsgegevens elektronisch aan ons te sturen.

Dit kan via uw eigen systeem gebeuren, wij zorgen voor de mogelijkheid alle bestanden te importeren in ons Transport Management Systeem.


Warehousing.

maandag 12 december 2016

Wij hebben een duidelijke groei waargenomen in de behoefte aan loodsruimte. Transcargo heeft hier tijdig op ingespeeld en de capaciteit met ruim 2500 m2 uitgebreid.


Topdrukte in de aanloop naar de Kerst.

maandag 12 december 2016Iedereen heeft wel eens in de speelgoedwinkels de merchandise van Disney zien liggen. In opdracht van een Amerikaans account verricht Transcargo assemblage- en inpakwerkzaamheden, en regelt het transport naar diverse landen in Europa.

In de afgelopen weken zijn honderdduizenden stuks door een grote groep gemotiveerde (tijdelijke) medewerkers ingepakt en al op de eindbestemmingen aangekomen. www.applebeauty.net


Opening Transcargo France in Lille!

maandag 12 december 2016 Nous avons constaté en 2016 une croissance de 30% du chiffre d'affaires sur le marché français, pour une augmentation de 25% du volume de fret total. Afin de consolider notre position et d'élargir nos activités entre la France et les autres pays européens, Transacargo France ouvrira  les portes de son agence à Lille à partir 1er janvier 2017.

Nous sommes convaincus que nous pourrons ainsi offrir à nos clients un service de meilleure qualité. Hélène Decarpentrie sera notre Responsable d'Agence, elle sera chargée, avec  l'entière collaboration de Transcargo Roermond, de l'entretien de nos contacts en France.
Le site internet www.transcargofrance.fr est en attendant déjà en ligne.

Even voorstellen: Hélène Decarpentrie.

maandag 12 december 2016

"Hélène Decarpentrie, ik ben 35 jaar oud, ik heb een relatie en ik woon in Wambrechies in Noord-Frankrijk. Ik heb een opleiding op het gebied van internationaal transport gevolgd en ben mijn carrière begonnen bij Geodis Calberson, als verkoopassistente.

Daarna ben ik opgeklommen tot de functie development manager Europa. Na 7 jaar voor Geodis Calberson te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb ik HD INTER opgericht, een expeditiebedrijf voor internationaal transport en logistiek.

Nu ben ik inmiddels 3 jaar voor mijzelf bezig en HD INTER heeft zich steeds verder ontwikkeld. Mijn uitdaging op dit moment is om in samenwerking met Transcargo verder te groeien. Mijn doelstelling voor Transcargo France is om op de Franse markt nieuwe klanten te werven."


Op tijd en schadevrij geleverd, onze score.

maandag 12 december 2016

Transcargo houdt de scores bij van ‘op tijd leveren’ en van ‘schadevrij leveren’. Twee waardes die voor onze klanten van groot belang zijn. 
Met betrekking tot de leverbetrouwbaarheid kijken we per maand naar het totaal aantal ritten, het aantal ritten dat op tijd was en het aantal ritten dat niet op tijd was.

Tot en met oktober 2016 waren de scores: 

Januari       93,10%
Februari       96,56%
Maart       95,82%
April       95,70%
Mei       93,77%
Juni       95,15%
Juli       94,80%
Augustus       96,58%
September       94,81%
Oktober       95,79%
November        
December        

Gemiddeld is dat een score van

 

 

 

95,25%


Met betrekking tot het schadevrij leveren kijken we per maand naar het totaal aantal ritten, het aantal ritten dat schadevrij was en het aantal ritten met schade. 

Tot en met oktober 2016 waren de scores: 

Januari       100%
Februari       99,86%
Maart       99,88%
April       99,48%
Mei       99,87%
Juni       99,87%
Juli       99,52%
Augustus       99,88%
September       99,88%
Oktober       99,63%
November        
December        

Gemiddeld is dat een score van

 

 

 

99,78%


Wist u dat ...

maandag 27 juni 2016
  • Transcargo bezig is de systemen WMS, TMS en CRM te integreren om u nog sneller & beter van dienst te kunnen zijn.
  • Transcargo de ADR opslag verder gaat uitbreiden, waarbij allereerst de klassen 3, 4, 6, 8 en 9 in het project zijn opgenomen.
  • Transcargo investeert in mens en materieel: onze loods equipe is uitgebreid met Timo Schmitz, Ralf Hellebrekers, Stefan Hinzen en Stefan Stultiëns.
  • Daarnaast zijn 2 nieuwe Toyota elektro-heftrucks voorzien van Bolzoni rolklemmen in gebruik genomen. (zie foto)
  • Transcargo gedurende de vakantieperiode gewoon bereikbaar is.

Wij wensen u een mooie zomer en een prettige vakantie!


Uitbreiding van onze diensten naar en van Frankrijk

maandag 27 juni 2016 Sinds 1 november heeft Transcargo een dagelijkse lijndienst naar Parijs. Daarmee bestrijken we geheel Nederland, een gedeelte van het Roergebied in Duitsland en Belgisch Limburg.

De strategische ligging van Transcargo is hierbij zeker een voordeel. We hebben de samenwerking met onze agent Woehl uitgebreid met de vestigingen in FR-67 Wissembourg,
FR-69 Saint Priest, FR-57 Saint Avold en FR-25 Besançon.
Meer hierover kunt u lezen in onze volgende Nieuwsbrief!


 

Pagina:1|2|3|...|15|

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld Transport, warehousing, value added logitics of een van onze andere diensten.

Uw naam *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Postcode, plaats, land laadadres *
Postcode, plaats, land leveradres *
Informatie laadadres
Informatie leveradres
Modaliteit *
Beschrijving goederen
Offerte aanvragen Bel mij terug
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.