Nieuws

Fijne feestdagen en een gezond 2019!

13 | 12 | 18

In het achter ons liggende jaar hebben wij niet alleen ons 30-jarig jubileum gevierd, maar ook een grote uitbreiding van omzet kunnen genereren voor zowel het transportgedeelte, als ook voor warehousing. De toegenomen economische activiteiten zijn niet aan onze klanten en aan Transcargo voorbijgegaan.
 
Aan de andere kant hebben wij een serieuze stijging van de kosten waargenomen. Het periodieke onderzoek van Panteia/NEA komt tot gerealiseerde stijgingen van wel 5% en meer in 2018, en de vooruitzichten voor 2019 gaan in dezelfde richting. In onze tariefstelling voor 2019 baseren wij ons in grote lijnen op dit onderzoek, maar houden daarbij wel rekening met de verbeterslagen die wij op diverse niveaus hebben kunnen realiseren, waardoor in vele gevallen een geringere tariefsverhoging nodig is gebleken. Transcargo wil geen concessies doen aan het niveau van de dienstverlening, en vraagt uw begrip voor de tariefaanpassingen.
 
In week 52 zullen de offertes voor 2019 verzonden worden. Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Wim Ramaekers of Mariska Aalberts.
 
Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking in 2018.
Fijne feestdagen en een gezond 2019!

Terug naar het overzicht