Transport Griekenland

Transcargo in Roermond regelt en verzorgt voor u alle transporten van en naar Griekenland. Wij zijn zeer ervaren op een breed terrein en laten u graag zien wat ons transport Griekenland voor u kan betekenen. Als Griekenland-specialist hebben wij met Transcargo zelfs een eigen vertegenwoordiging in Athene. Daardoor kan Transcargo razendsnel en gestroomlijnd leveren. Daarnaast bieden wij een hoge service en een maximale kwaliteit. Ons transport Griekenland gaat sinds het begin van de jaren negentig van de vorige eeuw van het Italiaanse Ancona en met de ferry naar het Griekse Patras. Wekelijks verzorgen wij vanuit Roermond circa twintig vrachten met bestemming Griekenland. Transcargo kan bogen op een jarenlange ervaring en een zeer uiteenlopend aantal opdrachten. Of u stukgoederen, een volumezending, groupage of een compleetlading heeft maakt ons niets uit. Aan al onze transport Griekenland zendingen, voor iedere klant, besteden wij de grootst mogelijke aandacht en zorg. Dat is ons motto en daar zijn wij zeer trots op! Vanuit ons magazijn in Athene distribueren we ook oplagen en goederen van diverse afmetingen naar de verschillende Griekse eilanden. Daar hebben wij ook auto’s met een laadklep staan.

Voordelen van transport Griekenland via Transcargo

Omdat wij precies weten wat onze klanten verlangen, regelt Transcargo ook koel- en vriestransporten naar Griekenland en vice versa. Uniek is onze mogelijkheid om ook voor een deellading te kunnen kiezen, naast de gewone compleetlading. Transport kan al vanaf één pallet. Ook aan kleiner transport Griekenland geven wij de best mogelijke service. Wij behandelen iedere lading met aandacht, vakmanschap en professionaliteit en behandelen uw bestelling precies zoals u dit wenst. Bij Transcargo is service bijzonder belangrijk. Informeer eens vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

Transcargo verzorgt transport Griekenland snel

Een kernactiviteit van Transcargo is het internationaal transport. Wij bedienen alle Europese landen. Om dit zo goed te kunnen doen als wij willen, werken we met eigen vertegenwoordigers in onder meer Griekenland en hebben we korte communicatielijnen. Snelheid is ook een speerpunt van ons transport Griekenland. Wij nemen u alles graag uit handen, van het verzendklaar maken van uw orders tot aan de distributie en de douaneformaliteiten. Ook buiten Europa fungeert ons bedrijf als commissionair. Daarnaast geniet u bij Transcargo van de volgende voordelen:

  • Familiebedrijf;
  • Platte organisatie;
  • Gecertificeerde processen en procedures vastgelegd in ISO-9001;
  • Steunpunten in alle landen in Europa;
  • Eigen vestigingen en vaste partners in een aantal landen in Europa, bv Transcargo Hellas in Griekenland;
  • Talenkennis medewerkers Transcargo;
  • Focus op de consument;
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Lean & Green award.

Wilt u meer informatie over de voordelen die Transcargo uw transport Griekenland kan bieden? Aarzel dan niet en stuur ons een e-mail of vraag om een vrijblijvende offerte. Ook kunt u ons altijd bellen (+31 475 - 37 12 12) en uw vragen persoonlijk stellen. Wij kijken er naar uit om uw transport Griekenland te mogen verzorgen.

 Vrijblijvend offerte transport Griekenland aanvragen!


Transittijden transport Griekenland

LTL: 4 - 5 dagen
FTL: 4 dagen

Nationale of regionale feestdagen en rijverboden kunnen van invloed zijn op de genoemde transittijden.

Modaliteiten transport Griekenland


Overige bestemmingen:

Transport Bulgarije Transport Denemarken
Transport Engeland Transport Estland
Transport Frankrijk Transport Griekenland
Transport Hongarije Transport Ierland
Transport Kroatië Transport Letland
Transport Luxemburg Transport Nederland
Transport Oostenrijk Transport Polen
Transport Roemenië Transport Schotland
Transport Slowakije Transport Spanje
Transport Turkije Transport Zwitserland

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld Transport, warehousing, value added logitics of een van onze andere diensten.

Uw naam *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Postcode, plaats, land laadadres *
Postcode, plaats, land leveradres *
Informatie laadadres
Informatie leveradres
Modaliteit *
Beschrijving goederen
Offerte aanvragen Bel mij terug
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.