Transport van en naar Hongarije 

Binnen een uur een vrijblijvende offerte

 • Zeer groot wereldwijd netwerk
 • Onafhankelijk
 • FTL: 2 dagen / LTL: 3 - 4 dagen

Transport Hongarije

Voor goederenvervoer naar Hongarije bent u bij Transcargo aan het juiste adres. Wij regelen transport van uw deel- of compleetlading in trailers van verschillende formaten naar Hongarije. Wij beschikken over ruime mogelijkheden, waaronder ook megatrailers en volumecombi's. Wij werken met verschillende vervoerders, zowel nationaal als internationaal.

Transport Hongarije: Maatwerk is mogelijk

Voor het transport van uw vracht naar Boedapest of naar een andere locatie in Hongarije kunt u rekenen op maatwerk als dat nodig is. Zowel voor kleinere hoeveelheden, stukgoed maar ook voor bulkgoederen hebben wij voor u de juiste vervoersoplossing.

Transport bestemmingen

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld Transport, warehousing, value added logitics of een van onze andere diensten.

Let op! Niet voor particulieren of studiedoeleinden. Deze aanvragen worden niet verder in behandeling genomen.

Informatie laadadres*
Informatie leveradres*
Modaliteit *
Beschrijving goederen

 
Vrijblijvend en binnen een uur

* verplichte velden
Privacy verklaring

 • gratis vrijblijvende offerte
 • binnen 1 uur antwoord
 • zeer groot wereldwijd netwerk
 • onafhankelijk

Een oplossing bieden voor elk transport naar Hongarije

Wij bieden graag een passende oplossing voor uw vervoersvraagstuk. Sinds 1989 bieden wij vervoersoplossingen aan, tot grote tevredenheid van onze klanten. Hongarije is voor ons een bekende bestemming. Transport Hongarije is een van de diensten die wij zeer veel uitvoeren. Of het nu gaat om containervervoer of speciaal vervoer, vervoer over verschillende modaliteiten of een expreszending naar Boedapest, Transcargo kan dit voor u verzorgen.

U krijgt bij ons een vast aanspreekpunt waar u terecht kunt met uw wensen en vragen. Op deze manier is een goede communicatie mogelijk en kunnen wij u geheel ontzorgen. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het voor uw bedrijf is dat uw goederen goed en snel op de bestemming in Hongarije aankomen. Transcargo draagt duidelijkheid en transparantie hoog in het vaandel. Dit geldt voor onze dienstverlening maar ook voor de prijsstelling. U kunt bij ons dan ook rekenen op een efficiënte routeplanning en op een uiterst scherp tarief waar geen onduidelijkheden in zitten.

Transport Hongarije: Veel tevreden klanten en relaties

De tevredenheid van onze klanten staat voorop en u kunt bij ons dan ook rekenen op heldere afspraken die ook worden nagekomen. In geval van vragen zijn wij altijd bereikbaar voor de beantwoording hiervan.

Er vinden meerdere malen per week transporten richting Hongarije plaats. U kunt er dus van verzekerd zijn dat uw vracht snel op de plek van bestemming is, of dit nu Boedapest is of een locatie elders in het land. Daarnaast beschikt Transcargo over de volgende voordelen:

 • Familiebedrijf;
 • Platte organisatie;
 • Gecertificeerde processen en procedures vastgelegd in ISO-9001;
 • Steunpunten in alle landen in Europa;
 • Eigen vestigingen en vaste partners in een aantal landen in Europa, bv Transcargo Hellas in Griekenland;
 • Talenkennis medewerkers Transcargo;
 • Focus op de consument;
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Lean & Green award.

Prijsopgave transport Hongarije

Wilt u meer weten over onze transporten en wilt u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek over transport Hongarije en een vrijblijvende prijsopgave. Bel ons of neem contact op per e-mail.

Vrijblijvend offerte transport Hongarije aanvragen

Transittijden transport Hongarije

FTL: 2 dagen
LTL: 3 - 4 dagen

Aanmelden: dag -2
Laden: dag -1

Nationale of regionale feestdagen en rijverboden kunnen van invloed zijn op de genoemde transittijden.

Modaliteiten transport Hongarije

Laatste nieuws