Transport van en naar Italië

Binnen een uur een vrijblijvende offerte

  • Zeer groot wereldwijd netwerk
  • Onafhankelijk
  • LTL: 5 dagen / FTL: 4 dagen

Transport Italië

Transcargo heeft een naam hoog te houden als het gaat om transport naar Italië, want dat doen we al heel lang op een uiterst efficiënte manier en tegen scherpe tarieven. Waar het onze klant om gaat, is dat hij weet dat zijn goederen in bekwame handen zijn en snel en veilig hun bestemming bereiken. Opdrachtgevers willen een volmaakt vertrouwen kunnen hebben in hun logistieke partner voor transporten van en naar Italië. Dat vertrouwen maken we waar, iedere dag.

Intermodaal transport Italië

Transcargo regelt sinds de oprichting van het bedrijf transport naar Italië. In het begin deden we dat uitsluitend op de traditionele wijze - vervoer over de weg - maar dat gebeurt tegenwoordig steeds vaker middels intermodaal transport. Daarbij geschiedt het transport naar Italië door een combinatie te maken tussen verschillende soorten transport. Veel klanten van Transcargo maken naar grote tevredenheid gebruik van deze vorm van transport.

Transport bestemmingen

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld Transport, warehousing, value added logitics of een van onze andere diensten.

Let op! Niet voor particulieren of studiedoeleinden. Deze aanvragen worden niet verder in behandeling genomen.

Informatie laadadres*
Informatie leveradres*
Modaliteit *
Beschrijving goederen

 
Vrijblijvend en binnen een uur

* verplichte velden
Privacy verklaring

  • gratis vrijblijvende offerte
  • binnen 1 uur antwoord
  • zeer groot wereldwijd netwerk
  • onafhankelijk

Steunpunt Milaan

Transcargo beschikt over een vast steunpunt in Milaan. Vanuit dat steunpunt faciliteren we voor zowel het intermodaal transport als voor de groupagezendingen de verdere distributie in heel Italië. Uiteraard blijven we daarnaast specialist in het groot volumevervoer over de weg. Uw zending wordt gegarandeerd snel geleverd en met de grootst mogelijke zorg omringd. Dankzij de enorme ervaring van Transcargo is elk transport naar Italië optimaal verzorgd. Met aandacht voor detail en de wensen van de klant, leveren wij tot in de verste uithoeken van het land uw goederen af. Kies voor service en betrouwbaarheid voor uw transport naar Italië, kies voor Transcargo.

Informatie en offerte

Heeft u specifieke wensen waar uw zending naar Italië aan moet voldoen of andere vragen die betrekking hebben op transport naar Italië? Aarzel vooral niet om alle vragen die u heeft te stellen. Transcargo hecht aan een goede persoonlijke band met haar klanten en levert graag maatwerk af. Uw transport naar Italië precies zoals u het wilt, dat is waar we voor staan. Daarnaast is Transcargo:

  • Familiebedrijf;
  • Platte organisatie;
  • Gecertificeerde processen en procedures vastgelegd in ISO-9001.

Bel ons of maak contact via e-mail en vertel ons wat u nodig heeft of informeer naar alle mogelijkheden wat betreft volumes, groupage enzovoort. We vernemen graag wat we voor u kunnen betekenen. Ook als u direct een offerte aan wilt vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We staan voor u klaar!

 Vrijblijvend offerte transport Italië aanvragen!

Transittijden

FTL2 - 4 dagen*
LTL2 - 5 dagen*

Aanmelden: dag -2
Laden: dag -1

* Nationale of regionale feestdagen en rijverboden kunnen van invloed zijn op de genoemde transittijden.

Modaliteiten

Laatste nieuws