Transport van en naar Polen 

Binnen een uur een vrijblijvende offerte

 • Zeer groot wereldwijd netwerk
 • Onafhankelijk
 • LTL: 3 - 4 dagen / FTL: 2 dagen

Transport Polen

Transcargo is uw partner als het aankomt op transport van goederen naar Polen. Of het nu gaat om een kleine zending of om een grote hoeveelheid bulkgoederen, wij beschikken over alle mogelijke trailers en volumecombi's om uw vracht snel en veilig naar de bestemming in Polen te brengen.  Meerdere malen per week vertrekken er vrachtwagens voor transport Polen naar Warschau, Krakau, Lodz of een andere bestemmingen. Transcargo heeft een samenwerking met verschillende nationale en internationale vervoerders en kunnen elk vervoersvraagstuk dan ook oplossen.

Voordelen van Transcargo bij transport Polen

Doordat ons bedrijf zo groot en veelzijdig is kunnen wij u altijd een oplossing op maat aanbieden. Bovendien werken wij altijd tegen een zeer concurrerend tarief. Wij komen op alle locaties in Polen, dus waar uw goederen ook gebracht moeten worden, wij zorgen dat het in orde komt. U krijgt een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie waar u terecht kunt met uw vragen over uw transport Polen. Ook als u nog wensen heeft of onverhoopt toch een klacht, dan kan deze contactpersoon ervoor zorgen dat alles conform uw wensen wordt opgelost. De tevredenheid van onze klanten staat bij ons voorop en wij hebben dan ook sinds 1989 een zeer grote en tevreden klantenkring mogen opbouwen

Transport bestemmingen

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld Transport, warehousing, value added logitics of een van onze andere diensten.

Let op! Niet voor particulieren of studiedoeleinden. Deze aanvragen worden niet verder in behandeling genomen.

Informatie laadadres*
Informatie leveradres*
Modaliteit *
Beschrijving goederen

 
Vrijblijvend en binnen een uur

* verplichte velden
Privacy verklaring

 • gratis vrijblijvende offerte
 • binnen 1 uur antwoord
 • zeer groot wereldwijd netwerk
 • onafhankelijk

Transport Polen: De juiste modaliteiten

Ook als er meerdere modaliteiten gewenst zijn, bijvoorbeeld de trein, dan maken wij dat in orde. Multimodaal vervoer naar Polen is één van de diensten die wij leveren. Wij zullen u altijd adviseren met betrekking tot de meest voordelige en snelle wijze van vervoeren. Polen is een bestemming waar wij zeer veel op rijden en wij hebben daar ook een groot aantal goede zakelijke relaties die ons van dienst kunnen zijn, bijvoorbeeld bij het verladen.

Transport Polen: wij regelen het traject van A tot Z

Transcargo houdt van duidelijkheid en openheid en we maken dan ook graag goede afspraken over onze dienstverlening. Als u dat wilt, verzorgen wij het gehele traject. Daar vallen ook de nodige documenten en vergunningen onder, zodat u aan uw transport Polen geen omkijken heeft. Wij zorgen voor de meest efficiënte routeplanning en regelen alle formaliteiten. Dankzij onze zeer efficiënte processen en jarenlange ervaring kunnen wij onze prijzen uiterst scherp houden.

Transport Polen: Transcargo is uw partner!

 • Familiebedrijf;
 • Platte organisatie;
 • Gecertificeerde processen en procedures vastgelegd in ISO-9001;
 • Steunpunten in alle landen in Europa;
 • Eigen vestigingen en vaste partners in een aantal landen in Europa, bv Transcargo Hellas in Griekenland;
 • Talenkennis medewerkers Transcargo;
 • Focus op de consument;
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Lean & Green award.

Overweegt u een transport naar Polen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u dan adviseren en geheel vrijblijvend een prijsopgave bieden voor transport Polen. Meer informatie? Bel dan nu of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag verder!

Vrijblijvend offerte transport Polen aanvragen

Transittijden transport Polen

LTL: 3 - 4 dagen
FTL: 2 dagen

Nationale en regionale feestdagen en rijverboden kunnen van invloed zijn op de genoemde transittijden 

Modaliteiten transport Polen

Laatste nieuws