Transport Roemenië

Transcargo regelt uw transport naar Roemenië in zijn totaliteit. Of u nu een deellading heeft, stukgoederen wilt laten vervoeren of een compleetlading wilt laten verzorgen, wij zijn ervoor om uw transport naar Roemenië van A tot Z te regelen.

Transcargo ontzorgt

Zodra wij uw aanvraag binnen hebben, bekijken wij hoe wij uw transport naar Roemenië kunnen verwezenlijken. In het geval van deelladingen zoeken wij een groupage partner voor u binnen ons uitgebreide netwerk. Dit levert u een aanzienlijke kostenbesparing op. U kunt ons hierover altijd bellen (+31 475 - 37 12 12) of mailen.

Onze voordelen:

  • Familiebedrijf;
  • Platte organisatie;
  • Gecertificeerde processen en procedures vastgelegd in ISO-9001;
  • Steunpunten in alle landen in Europa;
  • Eigen vestigingen en vaste partners in een aantal landen in Europa, bv Transcargo Hellas in Griekenland;
  • Talenkennis medewerkers Transcargo;
  • Focus op de consument;
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Lean & Green award.

Uw transport naar Roemenië met Transcargo

Het transport in en door Roemenië stelt ons in verband met de gebrekkige Roemeense infrastructuur voor een aantal uitdagingen die wij door onze ruime ervaring en ons uitgebreide internationale netwerk op professionele wijze het hoofd kunnen bieden. Het grootste gedeelte van Roemenië is immers niet voorzien van verharde wegen. Door samen te werken met lokale partners houden we het beste overzicht over uw transport. Onze betrouwbare, lokale partners zijn altijd het beste op de hoogte van de plaatselijke omstandigheden.

Modaliteiten van vervoer

Speciaal voor uw transport naar Roemenië bieden we intermodaal transport aan. Wanneer u contact met ons opneemt overleggen we of uw transport naar en door Roemenië het beste per spoor of over de weg plaats kan vinden.

Uw contact met Transcargo

Op onze contactpagina vindt u de namen, mailadressen en telefoonnummers van onze medewerkers. Zo weet u altijd met wie u te maken heeft. Wel zo'n vertrouwd gevoel. Maar ook krijgt u een speciaal ingerichte, beveiligde webomgeving waar u op elk gewenst moment de details van uw transport naar Roemenië in kan zien. Controleer bijvoorbeeld de voorraadstatus en de afgetekende vrachtbrieven. Zelfs de rijverboden zijn voor u inzichtelijk gemaakt, zodat u op elk moment een goede inschatting kunt maken van de status van uw transport. Doet u dit niet graag via internet, omdat u liever persoonlijk contact heeft? Dat is geen enkel probleem, want onze medewerkers staan stuk voor stuk tijdens kantooruren voor u klaar om u alle details mee te delen over uw transport van en naar Roemenië.

Vrijblijvend offerte transport Roemenië aanvragen


Transittijden transport Roemenië

LTL: 4 - 6 dagen
FTL: 3 - 6  dagen

Nationale en regionale feestdagen en rijverboden kunnen van invloed zijn op de genoemde transittijden 

Modaliteiten transport Roemenië


Overige bestemmingen:

Transport Bulgarije Transport Denemarken
Transport Engeland Transport Estland
Transport Frankrijk Transport Griekenland
Transport Hongarije Transport Ierland
Transport Kroatië Transport Letland
Transport Luxemburg Transport Nederland
Transport Oostenrijk Transport Polen
Transport Roemenië Transport Schotland
Transport Slowakije Transport Spanje
Transport Turkije Transport Zwitserland

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld Transport, warehousing, value added logitics of een van onze andere diensten.

Uw naam *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Postcode, plaats, land laadadres *
Postcode, plaats, land leveradres *
Informatie laadadres
Informatie leveradres
Modaliteit *
Beschrijving goederen
Offerte aanvragen Bel mij terug
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.