Transport van en naar Slovenië

Binnen een uur een vrijblijvende offerte

 • Zeer groot wereldwijd netwerk
 • Onafhankelijk
 • FTL: 3 dagen / LTL: 5 dagen

Transport Slovenië

Transcargo heeft jarenlange ervaring in het veilig en snel transporteren van uiteenlopende cargo's. Daarbij hebben wij ook hard gewerkt aan het opbouwen van een vertrouwensrelatie met al onze klanten. Transparantie, tijdsbesparing en eerlijke tarieven zijn daarbij onze belangrijkste aandachtspunten. Transcargo handelt dagelijks vervoersopdrachten over heel Europa af. Ook voor transport naar Slovenië bent u bij Transcargo aan het goede adres.

Van en naar Slovenië

Transcargo staat niet alleen in voor oplossingen op maat voor transport naar Slovenië, ook transporten vanuit Slovenië naar Nederland worden door ons behandeld. Onze jarenlange ervaring, professionele aanpak en geoefend inzicht staan garant voor een snelle afwikkeling en concurrerende tarieven. Dat geldt voor alle transporten naar Slovenië, maar ook voor transport uit Slovenië. Vraag gerust een offerte aan, het is geheel vrijblijvend, en vergelijken zal u zeker duidelijk maken dat u voor transport naar Slovenië bij Transcargo aan het goede adres bent.

Transport bestemmingen

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld Transport, warehousing, value added logitics of een van onze andere diensten.

Let op! Niet voor particulieren of studiedoeleinden. Deze aanvragen worden niet verder in behandeling genomen.

Informatie laadadres*
Informatie leveradres*
Modaliteit *
Beschrijving goederen

 
Vrijblijvend en binnen een uur

* verplichte velden
Privacy verklaring

 • gratis vrijblijvende offerte
 • binnen 1 uur antwoord
 • zeer groot wereldwijd netwerk
 • onafhankelijk

Alle volumes

Transcargo beschikt voor het transport van en naar Slovenië over diverse mogelijkheden. Of het nu gaat om een compleetlading of een deellading, we vinden voor u een oplossing op maat. Meerdere keren per week vertrekken trailers, megatrailers en volumecombi's uit Nederland naar Slovenië, en uit Slovenië naar Nederland. Uw lading komt veilig en snel aan op het gewenste adres. 

Transport Slovenië: Razendsnel

Dankzij een efficiënte routeplanning gaat er geen tijd verloren. We werken met transporteurs uit Nederland en Slovenië en kiezen telkens degene die de oplossing biedt die voor onze klanten het meest optimaal is. Twee dagen voor vertrek meldt u een lading voor transport naar Slovenië aan. Eén dag voor vertrek wordt uw cargo geladen. Drie tot vijf dagen daarna is de vracht al met de grootste zorg naar zijn bestemming gebracht. Een offerte aanvragen kan al even snel.

Transcargo biedt u persoonlijke service

Bij Transcargo krijgt u een vast aanspreekpunt. Geen langdurig gezoek naar uw dossier, of moeizame contacten, maar iemand die u herkent en meteen de informatie opzoekt die u nodig hebt. We gaan samen met u op zoek naar de beste formule om het transport Slovenië van uw goederen vlekkeloos en snel te laten verlopen. Hoe vaak u al met ons hebt gewerkt, is daarbij van geen enkel belang: we garanderen professionele service bij elke opdracht. Tevens geniet u van onze overige voordelen:

 • Familiebedrijf;
 • Platte organisatie;
 • Gecertificeerde processen en procedures vastgelegd in ISO-9001;
 • Steunpunten in alle landen in Europa;
 • Eigen vestigingen en vaste partners in een aantal landen in Europa, bv Transcargo Hellas in Griekenland;
 • Talenkennis medewerkers Transcargo;
 • Focus op de consument;
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Lean & Green award.

Vraag vandaag al een offerte aan, dan vertrekt uw transport naar Slovenië volgende week al in alle zekerheid. Of wilt u liever nog wat extra uitleg? Neem dan telefonisch contact met ons op, we helpen u graag verder met al uw vragen over transport Slovenië.

Vrijblijvend offerte transport Slovenië aanvragen

Transittijden transport Slovenië

FTL: 3 dagen
LTL: 5 dagen

Aanmelden: dag -2
Laden: dag -1

Nationale of regionale feestdagen en rijverboden kunnen van invloed zijn op de genoemde transittijden.

Modaliteiten transport Slovenië

Laatste nieuws