Transport Slowakije

Voor een groot aantal tevreden klanten regelt Transcargo al geruime tijd transporten. Slowakije is een van de bestemmingen die door ons worden aangedaan. Wij verzorgen zowel transport naar Slowakije toe, als transport van Slowakije naar Nederland. Transcargo biedt haar klanten betrouwbaar transport van en naar Slowakije, met een snelle service: binnen een week na uw opdracht kan de lading al in Slowakije zijn. De omvang van uw zending maakt niet uit, wij leveren het snel en veilig af of bezorgen de goederen bij u, of waar u het wilt hebben.

Wat kan Transcargo voor u betekenen?

Transcargo kenmerkt zich door duidelijke afspraken, transparante dienstverlening, een efficiënte routeplanning en dit allemaal tegen een concurrerend  tarief. Laat ons uw transport naar Slowakije regelen en u zult tevreden zijn. Elke opdracht wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld.

Transcargo werkt met zowel nationale als internationale transporteurs. Daardoor beschikken wij over een groot aantal mogelijkheden voor uw transport naar Slowakije: geheel of gedeeltelijk gevulde vrachtwagens, normale of extra grote trailers, als u wilt zelfs meerdere. De chauffeurs zijn ervaren en perfect op de hoogte van alle regelgeving omtrent transport in Slowakije. Ook de regels van omliggende landen als Duitsland en Tsjechië zijn bij hen bekend.

Transport naar Slowakije? Wij staan voor u klaar!

Dus wilt u zich geen zorgen hoeven te maken over uw transport naar Slowakije? Neem dan contact op met Transcargo. De klant is koning bij ons. Wij behandelen uw vracht als de onze.

  • Service
  • Veiligheid
  • Razendsnelle levering

Daar staan wij voor, dat is onze trots!

U wilt iets vervoeren naar Slowakije? En u bent benieuwd wat Transcargo daarbij voor u kan betekenen? Mail ons, bel ons (+31 475 371212) of vraag een offerte aan. Wij staan klaar om uw transport naar Slowakije te regelen!

Contact

U hoeft natuurlijk niet over één nacht ijs te gaan, voor u een transport naar Slowakije door ons laat verzorgen. Wij stellen het juist zeer op prijs dat u zich goed laat informeren. Dan is ook voor u vooraf helemaal duidelijk hoe alles in zijn werk gaat. Stuur ons daarom gerust een email, of bel naar +31 475 371212.

Vrijblijvend offerte transport Slowakije aanvragen


Transittijden transport Slowakije

FTL: 1 - 2 dagen
LTL: 3 - 4 dagen

Aanmelden: dag -2
Laden: dag -1

Nationale of regionale feestdagen en rijverboden kunnen van invloed zijn op de genoemde transittijden.

Modaliteiten transport Slowakije


Overige bestemmingen:

Transport Bulgarije Transport Denemarken
Transport Engeland Transport Estland
Transport Frankrijk Transport Griekenland
Transport Hongarije Transport Ierland
Transport Kroatië Transport Letland
Transport Luxemburg Transport Nederland
Transport Oostenrijk Transport Polen
Transport Roemenië Transport Schotland
Transport Slowakije Transport Spanje
Transport Turkije Transport Zwitserland

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld Transport, warehousing, value added logitics of een van onze andere diensten.

Uw naam *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Postcode, plaats, land laadadres *
Postcode, plaats, land leveradres *
Informatie laadadres
Informatie leveradres
Modaliteit *
Beschrijving goederen
Offerte aanvragen Bel mij terug
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.