Transport van en naar Tsjechië

Binnen een uur een vrijblijvende offerte

 • Zeer groot wereldwijd netwerk
 • Onafhankelijk
 • FTL: 1 dag / LTL: 3 - 4 dagen

Transport Tsjechië

Heb je goederen van of naar Tsjechië te sturen? Dan zit je bij Transcargo via transport Tsjechië op de juiste plaats. Transcargo is al jaren één van de beste expediteurs in Europa. Met transport Tsjechië zijn uw goederen in goede handen. Transcargo staat bekend om de efficiënte en doeltreffende afhandeling van uw transport in welke gedaante ook. Of u nu een kleine of grote lading heeft, een deellevering of groupage, via Transcargo komen uw goederen op de juiste plaats terecht.

Transport Tsjechië via Transcargo is méér dan service

Transcargo is al jaren hoofdvertolker op de Europese wegen op gebied van transport. Uw bestelling of levering wordt door het bedrijf op een familiale manier afgehandeld. Geen gevoel dat je een nummer bent, maar de afhandeling en de aanpak scoort steeds hoge ogen. Waarom? Omdat Transcargo de klanten op handen draagt met een persoonlijke benadering. Transport Tsjechië via Transcargo zorgt ervoor dat de levering binnen het afgesproken tijdsbestek op de eindbestemming geraakt. Het vakmanschap en de snelheid van uitvoering zorgen ervoor dat elke opdracht feilloos en professioneel wordt uitgevoerd. Transport Tsjechië via Transcargo is overigens één van de velen eindbestemmingen.

Transport bestemmingen

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld Transport, warehousing, value added logitics of een van onze andere diensten.

Let op! Niet voor particulieren of studiedoeleinden. Deze aanvragen worden niet verder in behandeling genomen.

Informatie laadadres*
Informatie leveradres*
Modaliteit *
Beschrijving goederen

 
Vrijblijvend en binnen een uur

* verplichte velden
Privacy verklaring

 • gratis vrijblijvende offerte
 • binnen 1 uur antwoord
 • zeer groot wereldwijd netwerk
 • onafhankelijk

Waarom voor transport Tsjechië via Transcargo kiezen?

Transport Tsjechië via Transcargo heeft naast zijn passie en vakmanschap nog een ander niet te versmaden voordeel. Met name de ligging van het bedrijf. Transcargo, waarvan de maatschappelijke zetel is gelegen in Roermond, heeft een uitstekende uitvalsbasis binnen het Europese distributienetwerk. Uw transport Tsjechië via Transcargo vertrekt bij wijze van spreken voor de voordeur van de autosnelweg A73 en het Duitse netwerk. Dit voordeel zorgt ervoor dat transport Tsjechië qua snelheid nauwelijks te evenaren is.

De persoonlijke aanpak van Transcargo maakt van ons bedrijf een succes. Onze gedrevenheid, passie en vakmanschap maakt ons bedrijf zo uniek. Die bezieling zorgt ervoor dat we al jarenlang meedraaien waarbij service van A tot Z wordt geleverd. De afhandeling van uw bestelling of levering is daarom bij ons in goede handen.  Tevens geniet u van de volgende voordelen:

 • Familiebedrijf;
 • Platte organisatie;
 • Gecertificeerde processen en procedures vastgelegd in ISO-9001;
 • Steunpunten in alle landen in Europa;
 • Eigen vestigingen en vaste partners in een aantal landen in Europa, bv Transcargo Hellas in Griekenland;
 • Talenkennis medewerkers Transcargo;
 • Focus op de consument;
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Lean & Green award.

Contacteer transport Tsjechië via Transcargo voor al uw vragen

Wij beantwoorden graag al uw vragen, u kunt daarom vrijblijvend bij ons terecht voor informatie. Mail of bel ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend offerte transport Tsjechië aanvragen

Transittijden transport Tsjechië

FTL: 1 dag
LTL: 3 - 4 dagen

Aanmelden: dag -2
Laden: dag -1

Nationale of regionale feestdagen en rijverboden kunnen van invloed zijn op de genoemde transittijden.

Modaliteiten transport Tsjechië

Laatste nieuws